AGENCIJA

Odprtih oči in iskrenega odnosa do sveta krmarimo med idejami, navdihom in realnostjo. Zavzemamo inovativne zorne kote in dostavljamo celovite rešitve na področju tržnega komuniciranja. Smo drugačni od običajne mrežne agencije. Prepoznavamo univerzalno resnico – navdihujočo, drzno in provokativno. Skoznjo upovedujemo zgodbo vaših znamk in jim najdemo pomenljivo mesto v življenju ljudi.

ZGODOVINA IN MREŽA

Nič ni zunaj teksta. Od leta 1990 naprej zato svoj scenarij pišemo na področju marketinškega svetovanja, trženjskega, korporativnega in digitalnega upravljanja komunikacij, razvoja kreativnih komunikacijskih sporočil, organizacije dogodkov, vključno z medijskem načrtovanjem in zakupom. Od leta 2001 smo del svetovne mreže McCann Worldgroup, kar nam daje dostop do globalnega znanja in uvid v primere najboljših oglaševalskih praks.

O USTANOVITELJU

Pionir slovenske oglaševalske industrije Marko Majer je v svoji več kot 30-letni karieri pustil pomemben pečat na slovenskih in tujih tleh. Kot član in predsednik mednarodnih in domačih žirij, predsednik slovenske sekcije IAA International Advertising Association in član organov strokovnih združenj je aktivno sodeloval v nastajanju in delovanju slovenske marketinške-komunikacijske stroke. Bil je med prvimi slovenskimi diplomanti študija MBA, kasneje pa tudi med prvimi doktorji znanosti na IEDC Poslovni šoli Bled. Njegova disertacija o milenijcih v evropski oglaševalski panogi je doživela precejšnjo pozornost strokovne in splošne javnosti ter izšla tudi v knjižni obliki. V zadnjem času se Marko v veliki meri posveča strokovnemu izobraževanju ter predavanjem doma in v tujini.

NAGRADE IN PRIZNANJA

Na mednarodnem festivalu Golden Drum smo s svojim delom navdušili in večkrat osvojili nagrado Grand Prix, Zlati in Srebrni boben. Smo večkratni prejemniki Srebrnega in Zlatega SOF priznanja ter Velike nagrade SOF, hkrati pa uspehe žanjemo tudi drugod, na tekmovanjih ADC*E, Cresta Awards, Brumnove nagrade, Epica, Ad Print festival, Magdalena festival in EVENTUM.

ZBISTRITE SVOJE MISLI, BERITE NAŠA BISTVA.

Prijavite se na naše e-novice

    Dovoljujem obdelavo podatkov skladno s pravnim obvestilom.